Def16 Web Banner Den Haag 1170X245 V04
Def16Sponsors


Let the Transformation Begin

We staan aan de vooravond van de volgende Industriële Revolutie, waarna de wereld nog slimmer en nog meer verbonden is dan ooit tevoren.

De nieuwe digitale economie verandert de manier waarop we leven en werken en creëert een wereld waar alles met elkaar is verbonden en nieuwe inzichten, ideeën en initiatieven binnen handbereik liggen. De digitale economie biedt u en uw bedrijf unieke kansen op vooruitgang.

Tijdens Dell EMC Forum 2016 zullen we ingaan op de nieuwe technologieën en oplossingen ter ondersteuning van de transformatie naar de digitale economie inclusief de applicaties, data, infrastructuur en security tools die de fundering vormen voor de kracht van uw bedrijf.


Over Dell EMC Forum

Dell EMC Forum is een gratis eendaags IT evenement waar IT professionals de laatste business trends en de meest recente ontwikkelingen in de cloud kunnen ontdekken; waar zij best practises kunnen delen, kunnen netwerken met gelijkgestemden, leren van experts en nieuwe technologieën kunnen ervaren.

Registreer nu om te netwerken met uw collega's en uw kennis te verrijken!Agenda


Tijd Beschrijving
10:30 - 11:30 Registratie en opening van de Expo
11:30 - 12:00 Sessie 1a - Introduction to Unity
De nieuwe Dell EMC Unity product lijn vormt de standaard voor midrange storage met een krachtige combinatie van eenvoud, modern design, betaalbare prijs en flexibele deployment. Perfect voor de IT professionals met beperkte middelen in grote of kleinere bedrijven. Klanten gaan Unity fantastisch vinden voor hun midrange deployment, ROBO en kosten-gevoelige workload
Spreker: Ruud Mulder
Sessie 1b - Buy vs. Build: Converged Platforms are the New End Game
Hoe kunnen klanten die willen overstappen van een ‘buy’ naar een 'build' model nog steeds profiteren van flexibiliteit in hun infrastructuur? Welke impact hebben het software defined data center en de cloud native applicaties op de mogelijkheid om uw business te innoveren, en unieke en nieuwe mogelijkheden binnen uw specifieke markt te bieden? Wat is hyper-converged en is het besmettelijk? U heeft de vragen - Dell EMC heeft de antwoorden!
Spreker: Guido Barendse
Sessie 1c - Improve productivity with modernized PCs and Windows 10
Helpt de modernisering van uw technologie echt met het verbeteren van uw efficiency en het beter reageren op klanten en kansen? Absoluut – zeker wanneer het u nieuwe manieren van werken biedt en uw bestaande IT infrastructuur benut. Uw werknemers in staat stellen om met een verbeterde set van tools uw kosten te drukken en tegelijkertijd security risico’s te verminderen. Nieuwe notebooks hebben een vier keer langere batterijtijd en 200% meer geheugen dan systemen die vijf jaar oud zijn – wat meer uptime en meer productiviteit betekent. Technologieën als Windows 10 helpen werknemers sneller, slimmer en met minder onderhoud van overal vandaan te werken.. Alle zaken die nodig zijn om flexibel te blijven en uw business toegankelijk te houden. Leer waarom het moderniseren van uw PC’s de logische keuze is voor uw business en leer de beste manieren om een naadloze migratie naar Windows 10 te doen met de hulp van de Dell EMC experts.
Spreker: Wilco Zwerus
Sessie 1d - Channel Partner Update
In deze sessie, die exclusief voor onze Channel Partners is, geven we een update van onze channel strategie en onze partner programma’s.
Spreker: Jeroen Hagen
Sessie 1e - Future Proof Security in your Software Defined Datacenter
Vertragen uw Network & Security vaak de deployment van nieuwe services? Dit ligt vanaf nu in het verleden, want Network Virtualization revolutioneert de snelheid en eenvoud waarmee u uw netwerk infrastructuur kunt inzetten en beveiligen. Door automation en virtualization kunnen nieuwe netwerken en security policies nu volledig automatisch op elke gewenste locatie binnen uw infrastructuur worden ingezet. Deze sessie behandelt het concept van Micro-Segmentation door het gebruik van een Distributed (Software Defined) Firewall om een Zero-Trust omgeving te bouwen die automatisch configureert en zich aanpast aan de behoeftes van de business. Daarnaast lichten we een tipje van de sluier op betrefende de toekomst van volledige encryptie van de netwerk data tussen alle gevirtualiseerde workloads zónder complexiteit.
Spreker: Jeremy van Doorn (VMware)
Expo Tour 1 - Laat u meenemen over de Expo door onze Tour Guides en laat u inspireren!
12:00 - 13:30 Lunch en netwerken op de Expo
13:30 - 14:30 Dell EMC Keynote: Let Your Transformation Begin (Engelstalige sessie)  
De volgende industriële revolutie is gearriveerd en businesses maken, door het adopteren van nieuwe technologieën, snelle transformaties door die hen digitaal maken. Iedere persoon en iedere organisatie heeft nu sneller toegang tot innovatieve goederen en services en dezelfde verwachtingen hebben ze nu ook van u. Leer hoe hele industrieën ontwricht worden, welke technologieën de toekomst aan de mensheid te bieden heeft en waarom ook u deze transformatie moet laten beginnen.
Spreker: Claire Vyvyan, Vice President, Enterprise Solutions, Dell EMEA
14:30 - 14:40 Transfer Break
14:40 - 15:10 Sessie 2a - Virtustream Enterprise Cloud Powers Mission-Critical Applications (Engelstalige sessie)
General-purpose public clouds try to be all things to all people. But, do you really want to bet your business on them? Attend this session to learn about an enterprise-class infrastructure-as-a-service (IaaS) cloud stack designed and built from the ground up for mission-critical enterprise applications such as SAP. Deploy secure, scalable, and performance-guaranteed clouds with Virtustream Enterprise Cloud.
Spreker: Steve Midgley, Vice-President EMEA, Virtustream
Sessie 2b - The Impact of Hyper-converged Infrastructure on the IT Landscape (Engelstalige sessie)
Hyper-converged is een van de belangrijkste thema's in de wereld van data centers. In deze sessie leert u over de kern elementen van een software-defined data center en hoe hyper-converged systems verschillen van traditionele constructies. Het VCE team legt daarbij uit hoe VCE’s portfolio van Racks en Appliances een veelheid aan opties biedt voor de deployment van hyper-converged solutions in zowel het core data center, als in gedistribueerde omgevingen.
Spreker: Nigel Moulton
Sessie 2c - Is your Workforce Future Ready?
Ondersteunt uw technologie een future ready workforce? Zijn werknemers tevreden met de devices die ze gebruiken? Bent u goed beveiligd? Dit zijn kernvragen bij de overgang naar activity-based working waarbij werknemers zaken doen in flex omgevingen op verschillende devices. We weten dat er geen one-size-fits-all oplossing is voor deze veranderende werkplek. Iedere organisatie moet opnieuw evalueren hoe mensen samenwerken en tegelijkertijd de productiviteit kunnen waarborgen. Dell Client Solutions neemt hierin een onderscheidende positie in die begint met een solide basis van activity-based solutions die zich bezig houden met de grootste zorgen in IT en ze combineert met het design waar werknemers om vragen. Leer hoe Dell u kan helpen om een workforce te bouwen die gelukkiger en productiever is.
Spreker: Martijn de Bie
Sessie 2d - Hybrid Cloud: Transform and Accelerate Your Business
Deze sessie geeft een duidelijk overzicht van Dell EMC’s Hybrid Cloud strategie waarbij het gehele portfolio van producten en solutions van Dell Technologies wordt meegenomen. We laten zien hoe onze cloud-enabling technologies en relevante services op uitdagingen reageren die bedrijven hebben terwijl ze bezig zijn met het doorlopen van hun digitale transformatie en hoe ze IT in staat stellen om de delivery of business outcomes te versnellen.
Spreker: Tom van Peer
Sessie 2e - The move from PowerConnect to a unique, integrated “One Network” approach
Vijf jaar geleden veroverde Dell de markt met PowerConnect switches. Sindsdien is er een hoop veranderd. Na een aantal acquisities en duizenden ontwikkelingscycli, is Dell EMC nu een van de top spelers in de wereld van switching. Tijdens deze sessie hebben we het kort over de Campus switches die we onlangs aan onze portfolio hebben toegevoegd, en daarbij zullen we dieper ingaan op onze One Network strategie aan de hand van locale cases.
Spreker: Perry van den Brink
Expo Tour 2 - Laat u meenemen over de Expo door onze Tour Guides en laat u inspireren!
15:10 - 15:30 Koffie en netwerken op de Expo
15:30 - 16:00 Sessie 3a - Data Protection Everywhere for the Modern Data Center
De hoeksteen van elk modern data center is om overal beschermde data te hebben. Ontdek hoe Dell EMC uw data beschermt – of het nou on-premise, in gevirtualiseerde omgevingen, of in de cloud is – over het volledige spectrum van de service niveaus van uw mission-critical apps, en transformeer metzekerheid, zodat u klaar bent voor de toekomst!
Spreker: Roy Wassili
Sessie 3b - Microsoft – Future of Work
Welke trends bepalen hoe wij in de toekomst zullen werken?
Spreker: Mark Meerbeek (Microsoft)
Sessie 3c - Drive Business Mobility with the Digital Workspace
Spreker: Ton Hermes, Senior Systems Engineer NL, VMware
Sessie 3d - Overcoming Traditional SAN Challenges with Software-Defined Server SAN
Wordt u ook zo moe van het plannen van capiciteit, het constant refreshen van uw technologie en de kosten van het laten draaien van uw traditionele SAN omgeving? Leer dan hoe een software-defined server SAN al deze uitdagingen kan oplossen door u van een schaalbare, flexibele en elastische architectuur te voorzien die ook nog eens uw 5 jarige TCO kan verlagen. Tijdens deze sessie introduceert Dell EMC ScaleIO en biedt daarbij informatie over de voordelen, manieren van gebruik en de verschillen met de traditionele SAN.
Spreker: Dave Stemerdink
Sessie 3e - Future Ready Networking for the Data Center (Engelstalige sessie)
De wereld van IT is snel aan het veranderen terwijl bedrijven, zowel grote als kleine, zich naar de cloud haasten om DevOps en cloud-native practices te omarmen. Het netwerk is van kritiek belang voor deze transitie. Het netwerk moet snel zijn, open en moet – bovenal – software-defined zijn. In deze sessie worden deze overkoepelende trends bekeken met de focus op de rol, waarden en best practices van networking in een 'software-defined' wereld.
Spreker: Adnan Bhutta
Expo Tour 3 - Laat u meenemen over de Expo door onze Tour Guides en laat u inspireren!
16:00 - 16:10 Transfer Break
16:10 - 16:40 Sessie 4a - Modernize with All-Flash
De business van vandaag vereist snelheid, efficiency en flexibiliteit in de manier waarop ze services verleent aan haar stakeholders. In het moderne data center is Flash een fundamentele pilaar voor de versnellende business transformatie. Deze sessie laat u zien waarom 2016 het “Year of All-Flash” is en hoe het vooruitstrevende All-Flash portfolio van Dell EMC het succes van uw business kan vergroten.
Spreker: Ruben Boesenkool
Sessie 4b - Digital Innovation Transforming Sustainability for People and Planet (Engelstalige sessie)
In de komende decennia zullen bedrijven en de maatschappij niet alleen te maken krijgen met wereldwijde uitdagingen met betrekking tot duurzaamheid, maar ook met een wereldwijde golf van digitale transformatie die een oneindig potentieel voor innovatie met zich meebrengt. In deze inspirerende sessie zal Louise Koch, Dell EMC’s Corporate Sustainability Lead in EMEA, laten zien hoe digitale oplossingen leidend zullen zijn voor de duurzame ontwikkeling van de drie dimensies people, planet and prosperity door daarbij waarde voor zowel bedrijven als voor de maatschappij te creeëren.
Spreker: Louise Koch
Sessie 4c - Understanding VDI end-to-end
Terwijl gebruikers steeds productiever worden met hun ‘devices of choice’, worstelt IT met de beveiligen en het managen van apps en data die een breed scala aan form factors en operating sytems ondersteunen. Desktop virtualization is een heldere keuze voor het geven van makkelijke en beveiligde toegang van informatie aan werknemers waar en wanneer zij het nodig hebben, en het ondertussen beschermen van de vitale apps en content. Maar elke VDI implementatie heeft zo zijn eigen unieke vereisten. In deze sessie leert u alles wat u moet weten over Dell’s end-to-end VDI solutions.
Spreker: Jan van Vlerken
Sessie 4d - The 4 Forces of Cloud Native
Met alle gesprekken over containers, microservices en DevOps, is het de vraag hoe al deze zaken in een samenhangend geheel passen? We bespreken de 4 krachten die cloud native applications voortdrijven en hoe deze elkaar beïnvloeden.
Spreker: Erik Zandboer
Sessie 4e - Dell EMC’s Open Networking Strategy: Live from Cyso’s DataCenter
Cyso en Hostnet (beiden innovatieve Hosters in Nederland) hebben besloten om hun networking infrastructuur naar Dell EMC Networking te verplaatsen. De business van Hosters en MSP’s is gebouwd rondom operational efficiency, automation, en hoe meer te doen met je klant met minder middelen. Tjebbe de Winter van Cyso zal uitleggen welke triggers hem hebben doen besluiten om in zee te gaan met Dell Networking.
Spreker: Tjebbe de Winter (Cyso)
Expo Tour 4 - Laat u meenemen over de Expo door onze Tour Guides en laat u inspireren!
16:40 - 16:50 Transfer Break
16:50 - 17:20 Sessie 5a - Dell EMC servers - Innovation at the core your Data Center (Engelstalige sessie)
In het proces van het moderniseren van uw data center en het future ready worden, zijn de vereisten van uw server aan het veranderen. Met innovaties als software-defined storage en networking is uw compute platform belangrijker dan ooit. Ontdek hoe het hoogst innovatieve Dell EMC PowerEdge portfolio is ontworpen met als doel om te gaan met de uitdagingen van uw future ready data center en hoe de selectie van het juiste compute platform u beter in staat stelt om uw IT efficienter, veiliger en beter te managen.
Spreker: Paul Hollebon
Sessie 5b - Modern Analytics
Dell EMC heeft een breed portfolio van producten en oplossingen, maar begrijpen hoe deze producten samenkomen om het beste te bieden voor uw analytics kan een uitdaging zijn. Laat ons dit eenvoudiger voor u maken en aantonen waarom ons portfolio de beste mogelijkheden voor uw big data journey kan bieden.
Spreker: Kenny Pool / Sander van Lingen
Sessie 5c - Secure Your Digital Future
Nooit is security belangrijker geweest dan in de digitale en verbonden wereld van vandaag. Netwerken groeien van duizenden tot miljoenen endpoints en elke vijf jaar is er tien keer meer data om te beveiligen. Traditionele security benaderingen zijn niet meer genoeg. Leer bij deze sessie hoe een risico- en intelligence gedreven aanpak van security u kan helpen om uw digitale toekomst te verzekeren.
Spreker: Richard Mazer
Sessie 5d - Take a Tour of Native Hybrid Cloud & Neutrino
Voor het bouwen van cloud-native apps is een platform nodig dat snel en makkelijk te runnen, te bouwen en uit te rollen is. Met de Neutrino- en Native Hybrid Cloud solutions van Dell EMC kunnen klanten genieten van turnkey rack scale systemen die moderne applicaties ondersteunen. Voor een nog snellere time to market kunnen klanten die Native Hybrid Cloud gebruiken in enkele dagen volledig ondersteund, van niets naar volledig werkende applicaties op een Pivotal Cloud Foundry gaan.
Spreker: Erik Zandboer
Sessie 5e - How to manage your wired and wireless environment from a single pane of glass
Een van de grootste voordelen die Dell EMC en Aerohive kunnen leveren is de compleet geïntegreerde Networking Campus Solution. Vanaf het moment dat we onze overeenkomst hebben getekend, heeft R&D samengewerkt om een central management platform te creeeren dat klanten in staat stelt om hun Aerohive Wireless te managen als ook hun Dell Campus omgeving van een enkele glasplaat te managen. Tijdens deze sessie zullen we de Software Defined LAN strategie van Aerohive bekijken, inclusief HiveManager NG voor Cloud management, custom developed applications, network performance gedreven door identiteit en applicatie, en meer!
Spreker: Roy Verboeket (Aerohive)
Expo Tour 5 - Laat u meenemen over de Expo door onze Tour Guides en laat u inspireren!
17:20 - 18:00 Closing keynote:  De relatie tussen terrorisme en kunstsmokkel  + netwerkborrel
Als kunst- en antiquiteitenkenner weet Arthur Brand als geen ander wat het kan betekenen om van de gebaande paden af te wijken. Brand was recent betrokken bij het opsporen van 24 schilderijen, die tien jaar geleden werden gestolen uit het Westfries Museum in Hoorn. Ze waren in handen gevallen van een Oekraïense militie. Brand sprak in Oekraïne met vertegenwoordigers van de militie die de werken voor 50 miljoen wilde overdragen. Door onder andere een transformatie in opsporingsmethodes en daarbij nieuwe technieken te omarmen heeft hij deze donkere zijde van de kunsthandel op zijn grondvesten doen schudden en is een aantal van de schilderijen weer terug in het WestFries museum. Luister naar de verfrissende kijk van Arthur Brand op de hedendaags kunstroof, een presentatie waarbij u van begin tot einde op het puntje van uw stoel zult zitten.
Spreker: Arthur Brand


Jeannine Peek

Jeannine Peek

Algemeen Directeur Nederland
Dell EMC

Keynote: Welcome and opening

Jeannine Peek leidt sinds 2011 Dell Nederland. Jeannine werkte eerder bij Dell als Directeur Publieke Sector en verliet Dell om Algemeen Directeur te worden van Content uitzendbureau. In 2010 leidde Jeannine de fusie tussen de uitzendorganisaties Content en Unique. Na een sabbatical besloot Jeannine in 2011 terug te keren naar de IT sector om Dell te helpen bij de transformatie naar end-to-end IT dienstverlener. Jeannine startte haar carrière in diverse sales- en leidinggevende rollen bij KPN, MCI WorldCom en Tibco.

Naast haar rol bij Dell is Jeannine voorzitter van branchevereniging Nederland ICT, is zij commissaris bij de Koninklijke Nederlandse Munt, toezichthouder bij SIDN en Lid van de Raad van Advies Autoriteit Persoonsgegevens en Nationaal Register.

Jeannine heeft Technische Bedrijfskunde Informatiekunde gestudeerd aan de Universiteit Twente.

Eelco Wanders

Eelco Wanders

Country Manager Nederland a.i.
Dell EMC

Keynote: Welcome and opening

Eelco Wanders is Country Manager Nederland a.i. bij Dell EMC. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de omzet, dagelijkse leiding en business strategie van Dell EMC in Nederland.

Voorheen was Wanders Director Channel & MidMarket Territory, waar hij naast zijn verantwoordelijkheid voor Channel, ook de leiding had over het MidMarket sales district.

In de vijf jaar die Wanders werkzaam is bij (Dell) EMC wist hij het sales model succesvol om te buigen van een hoofdzakelijk direct model naar een 'partner first' model. Wanders heeft een sterke relatie opgebouwd met de Channel partners en heeft zich weten te manifesteren als hét gezicht van Dell EMC richting de business partners.

Voor zijn overstap naar EMC was Wanders ruim tien jaar in dienst bij Nobel, een IT-dienstverlener voor het mid-market-segment. Naast het bekleden van een directiefunctie was hij verantwoordelijk voor ICT Infrastructure Solutions. Hij begon zijn carrière bij Compaq Computer Corporation en Codis.

Claire Vyvyan

Claire Vyvyan

Vice President Enterprise Solutions Group EMEA
Dell EMC

Keynote: Let Your Transformation Begin (Engelstalige Keynote)

Claire is currently the Vice President of Dell’s EMEA Enterprise Solutions Group, having previously been Director and General Manager of Dell’s UK Public Sector & Large Enterprises Business between 2011 and 2013; and before then Dell’s Multinational  Business Group  in Northern Europe between 2002 and 2008.

Claire is also a serving board member of Dell Corporation Limited, supports Dell’s Diversity Agenda across the UK business by executive support for the LGBT group and also co-ordinates Dell’s charitable giving agenda for the UK.

Prior to re-joining Dell in April, 2011, Claire was the Global Client Director for BT Group at Microsoft Corp, responsible for Microsoft’s overall business relationship with BT globally, spanning go to market partnerships to consumers around TV, Music and Gaming, and provision of both on premise IT solutions and cloud services to both Government, Enterprises and small and medium businesses.

Claire has also held management roles in the Public Sector and Commercial businesses for Compaq Computer Limited, and held several sales and marketing positions at Mars Group, including running Mars Electronics Northern European Distribution Business.

Claire started life out as an IT professional at ICI PLC, responsible for delivery and support of manufacturing systems, before moving across to an IT role at Mars from which she branched to roles with a more commercial focus.

Claire is married with three children, has a BSc in Mathematics and Sports Sciences and an MSc in Computer Sciences, both from Loughborough University of Technology.

Claire played both National League hockey and International Rugby before having children, and retains an active interest in all competitive sports.

Ruud Mulder

Ruud Mulder

Senior Systems Engineer
Dell EMC

Sessie 1a: Introduction to Unity

Ruud Mulder is een IT Infrastructuur en Storage Architect met meer dan 15 jaar praktische en theoretische kennis en ervaring in pre sales, consultancy en technische advisering. Sinds juni 2015 is hij bij Dell EMC werkzaam als Senior Systems Engineer. Vanuit deze rol is hij verantwoordelijk voor de technische advisering en de begeleiding van partners en eindklanten.

Ing. Roy Wassili

Ing. Roy Wassili

Senior Account Manager Data Protection Solutions
Dell EMC

Sessie 3a: Data Protection Everywhere for the Modern Data Center

Roy Wassili, afgestudeerd aan de HTS, richting informatica. Meer dan 30 jaar ervaring in IT met een achtergrond in software ontwikkeling en meer dan 15 jaar ervaring in (specialized)sales. Sinds 2013 werkzaam voor DELL EMC binnen de Data Protection Division met een missie om met klanten te praten over de voordelen van moderne data protectie oplossingen.

Dave Stemerdink

Dave Stemerdink

ScaleIO Specialist
Dell EMC

Sessie 3d: Overcoming Traditional SAN Challenges with Software-Defined Server SAN

Dave is sinds begin 2014 werkzaam bij legacy EMC als ScaleIO software defined storage specialist, hiervoor was hij 6,5 jaar in dienst bij legacy Dell als enterprise pre-sales. Op dagelijkse basis is hij bezig met het datacenter transformaties waarbij klanten hun traditionele storage omgevingen omzetten naar een moderne software gebaseerde scale-out oplossing welke gebruik maakt van standaard x86 componenten. Bij deze projecten komen zowel hyper-converged, hyper-scale als all-flash architecturen aan bod.

Adnan Bhutta

Adnan Bhutta

Director SDN & Open Networking
Dell EMC

Sessie 3e: Future Ready Networking for the Data Center (Engelstalige sessie)

Adnan Bhutta is Director SDN, he is responsible for driving Dell’s SDN Open Networking strategy, product management and business development. Prior to Dell Adnan was at Microsoft where he held various engineering management positions. Adnan has a BSC(Hons) in computer science and an MBA from Duke University.

Ruben Boesenkool

Ruben Boesenkool

Senior Systems Engineer XtremIO
Dell EMC

Sessie 4a: Modernize with All-Flash

Ruben Boesenkool is een IT professional met meer dan 15 jaar ervaring in de ICT. Begonnen als implementatiespecialist, met name op het gebied van storage en back-up, en nu alweer meer dan 10 jaar actief als consultant. Als motto heeft Ruben ‘kan niet is nog nooit gebeurd’ en past dit toe binnen de uitdagende ICT-projecten van zijn klanten. In zijn vrije tijd sleutelt Ruben aan auto’s en is een fervent bezoeker van autosportevenementen. Binnen Dell-EMC is Ruben werkzaam als All-Flash engineer.

Paul Hollebon

Paul Hollebon

Specialist SE Manager
Dell EMC

Sessie 5a: Dell EMC servers - Innovation at the core your Data Center (Engelstalige sessie)

British-born Paul Hollebon grew up with technology, after higher education studying economics and languages abroad. He now enjoys combining his interests in communication and business with an enduring passion for tech and its potential to drive human progress. Paul has successfully led the infrastructure pre-sales specialist team in Dell Netherlands for the past 3 years.

Guido Barendse

Guido Barendse

Systems Engineer
Dell EMC

Sessie 1b: Buy vs. Build: Converged Platforms are the New End Game

Guido Barendse is sinds begin 2016 werkzaam bij Dell EMC als Systems Engineer. Vanuit deze rol is hij betrokken bij de technische advisering en begeleiding van eindklanten. Een onderdeel hiervan is het adviseren van klanten rondom de transitie van een traditioneel naar een Hyper Converged Infrastructuur en Software Defined Data Center. Voordat Guido bij Dell EMC in dienst kwam is hij werkzaam geweest bij Unisys en BT als Infrastructuur Consultant. In deze rol was hij actief met het beheren, implementeren en migreren van IT infrastructuren.

Nigel Moulton

Nigel Moulton

EMEA Chief Technology Officer
VCE

Sessie 2b: The Impact of Hyper-converged Infrastructure on the IT Landscape (Engelstalige sessie)

Nigel Moulton is the EMEA CTO and leader of the Global CTO team at the Converged Platforms and Solutions Division of Dell EMC. Moulton is responsible for the technology strategy of CPSD in EMEA at Dell EMC, working with counterparts globally, to ensure that the benefits of infrastructure solutions are broadly understood by both customers and business partners alike. Prior to joining VCE, Moulton was the EMEA CTO for Avaya a global manufacturer of solutions for unified communications, contact centres and data networking. Moulton has over 25 years experience in the IT and telecommunications industry, having also had previous roles with 3Com, DLink and Cisco Systems.

Tom van Peer

Tom van Peer

System Engineers Manager
Dell EMC

Sessie 2d: Hybrid Cloud: Transform and Accelerate Your Business

Tom van Peer is sinds 2013 werkzaam bij Dell EMC. Begonnen als Enterprise presales heeft Tom aan de wieg gestaan van een van de grote Enterprise Hybrid Cloud implementaties bij een internationale service provider. Momenteel leidt hij één van de presales afdelingen van Dell EMC.

Voor Dell EMC heeft Tom presales rollen vervuld bij Cap Volmac, Unisys, Sun Microsystems en Oracle, met een focus op Service Providers en de Media & Publishing sector. Aan de basis van zijn carrière ligt een opleiding Technische Computerkunde ten grondslag en een periode als research assistent bij Philips Research op het gebied van industriële automatisering en grafisch workstation ontwerp.

Erik Zandboer

Erik Zandboer

Advisory vSpecialist EMEA
Dell EMC

Sessie 4d: The 4 Forces of Cloud Native
Sessie 5d: Take a Tour of Native Hybrid Cloud and Neutrino

Erik Zandboer is Advisory vSpecialist binnen EMC met een focus primair op Nederland en secundair op EMEA. Binnen deze rol ligt focus op cloud computing en Software-Defined DataCenter (SDDC), maar ook OpenStack en DevOps. Als hobbies heeft Erik fotografie en het bouwen van een geautomatiseerd paludarium. Ervaring in de IT-industrie gaat ruim 20 jaar terug. Erik is begonnen als embedded hard- en software ontwikkelaar en is uitgegroeid tot Cloud evangelist. Met een puur technische vooropleiding in de richting Electrotechniek/TCK volgt Erik nog steeds de continue ontwikkelingen en transformaties die zo kenmerkend zijn voor de moderne technologie van vandaag en morgen.

Wilco Zwerus

Wilco Zwerus

Senior Business Development Manager
Dell EMC

Sessie 1c: Improve productivity with modernized PCs and Windows 10

Met meer dan 20 jaar ervaring als sales consultant, is Wilco Zwerus nu verantwoordelijk het het publieke segment binnen Dell Client Solutions. De laatste 15 jaar lag de focus op mobility – bij Nokia als consultant voor MNO’s, bij BT Global Service als Mobility Practice lead voor managed mobility service, en nu helpt hij klanten met het maken van de juiste keuze bij het future-ready maken van de IT werkplek. Dit start met end user profiling en eindigt met de juiste devices en accessoires.

Martijn de Bie

Martijn de Bie

Client Solutions Executive
Dell EMC

Sessie 2c: Is your Workforce Future Ready?

Martijn is al ruim 13 jaar in verschillende rollen bij het bedrijf, momenteel ligt de focus op het ondersteunen van klanten in de ontwikkelende workforce.

Jan van Vlerken

Jan van Vlerken

Sales Specialist Cloud Client Computing
Dell EMC

Sessie 3c: Understanding VDI end-to-end

Jan van Vlerken is bij Dell actief in het Cloud Client Computing team en als Sales Specialist betrokken bij Desktop Virulisatie trajecten. Het Cloud Client Computing team richt zich voornamelijk op “ready-to-start” VDI appliance en Thin Client oplossingen. Als Sales Specialist het afstemmen van de specifieke gebruikers wensen en eisen op de uiteindelijke totaal-oplossing, dit zowel v.w.b. de data-centre hard- en software oplossing alsook v.w.b. de Thin Client oplossing, zijn belangrijkste rol.

Kenny Pool

Kenny Pool

Advisory Systems Engineer
Dell EMC

Sessie 5b: Modern Analytics

Kenny is al 18 jaar in dienst bij EMC in verscheidene rollen, van consultant tot architectural design, van Helsinki tot Dubai. Momenteel lead Digital Transformation & Big data bij EMC Nederland, als ook Advisory Systems Engineer bij Philips Global. Hij is betrokken bij het design van DevOps, Analytics en Agile application landscapes met eindklanten en ISP’s. Daarnaast is Kenny groot voorstander van de co-creatie van technology roadmaps op basis van het Agile manifest voor corporate- en overheidsklanten die overgaan op NEW IT methodes in het huidige tijdperk van de vierde industriële revolutie. Kenny is voorstander van respect, tolerantie en en co-existentie als een manier van mensen om hun unieke creativiteit te laten bloeien.

Sander van Lingen

Sander van Lingen

Advisor Big Data & Cloud Solutions
Dell EMC

Sessie 5b: Modern Analytics

Sander van Lingen heeft ruim 10 jaar ervaring in software development branche, waarin hij verschillende rollen heeft vervult van solution en implementatie consultant tot en met product en innovatie manager. Sander heeft de opkomst en impact van zowel mobiel, sociale media  en cloud aan de lijve ondervonden, inclusief de uitdagingen die gepaard gaan met grote hoeveelheden data uit verschillende bronnen. Het adopteren van nieuwe technieken bijvoorbeeld om data te analyseren en het invoeren van nieuwe werk methodieken zoals DevOps heeft hij in de praktijk toegepast. Sander werkt momenteel al 2 jaar voor de Digital Transformation Practice bij Dell Technologies. Dagelijks werkt hij nauw samen met eind-klanten en service providers op het gebied van Big data, DevOps en Internet of Things (IoT) binnen het brede landschap van Smart Cities & Industry 4.0 Zijn persoonlijke drive zit in het samenwerken om nieuwe mogelijkheden van innovaties te benutten om de wereld veiliger en beter te maken.

Jeremy van Doorn

Jeremy van Doorn

Director Pre-Sales, EMEA Network & Security Division
VMware

Sessie 1e: Future Proof Security in your Software Defined Datacenter (VMWare)

Jeremy van Doorn is Director Pre-Sales, SDDC Network & Security Division, werkzaam in de EMEA region. In deze rol is Van Doorn verantwoordelijk voor de technische strategie van de VMware Networking & Security Business Units (NSBU) in EMEA. Van Doorn leidt het team van pre-sales specialisten die klanten en partners adviseren in de voordelen en mogelijkheden van de VMware Networking & Security Solutions, inclusief VMware NSX en VMware vRealize Network Insight. Van Doorn heeft meer dan 15 jaar ervaring in de IT sector. Voor VMware, werkte hij als een Internet Security Engineer bij BT/Syntegra waar hij klanten adviseerde over intranet- en internet security en de optimalisatie van internationale en intercontinentale connecties.

Perry van den Brink

Perry van den Brink

Solution Architect Networking Large Enterprise
Dell EMC

Sessie 2e: The move from PowerConnect to a unique, integrated “One Network” approach

Perry van den Brink Netwerk Sales Engineer, sinds 1989 werkzaam in de IT met als focus datacommunicatie cq. network infrastructure. Vanaf 2011 werkzaam bij Dell om de laatste pijler networking binnen de ICT te standaardiseren, te virtualiseren en te consolideren in deze nieuwe era.

Tjebbe de Winter

Tjebbe de Winter

Owner & Technical Director at Cyso Managed Hosting
Cyso

Sessie 4e: Dell EMC’s Open Networking Strategy: Live from Cyso’s DataCenter

Tjebbe de Winter is geboren op Texel in 1975. Als kind verhuisde hij met zijn familie naar Rotterdam, waar hij een korte periode gewoond heeft. Het grootste deel van zijn jeugd heeft hij doorgebracht in Alkmaar. Tjebbe heeft artificial intelligence aan de UvA gestudeerd en is daarna terugverhuisd naar Alkmaar waar hij nu nog steeds woont, samen met zijn vriendin, zoon en dochter. Naast dat hij een van de oprichters van Cyso is, is Tjebbe als Technical Director verantwoordelijk voor hun grootste team: operations. Zijn skills liggen in het combineren van technische ontwerpen met realistische financiële en economische restricties, die hem in staat stellen om progressieve en innovatieve diensten te implementeren. Zijn motto is: “technische oplossingen zijn bedoeld om het leven van onze klanten makkelijker te maken”.

Roy Verboeket

Roy Verboeket

Lead Sales Engineer Northern Europe
Aerohive

Sessie 5e: How to manage your wired and wireless environment from one single pane of glass (Aerohive)

Roy Verboeket is een Wi-Fi professional met ruim 15 jaar ervaring. Voordat hij binnenstroomde in de wereld van Wi-Fi, heeft hij voor het Nederlandse leger gewerkt als radio ingenieur en communicatiespecialist. Na zijn vertrek uit het leger heeft Roy posities in verscheidene bedrijven gehad, van implementatie & design tot product management voor verscheidene vendors in de markt met de focus op innovatie en groei. Momenteel is Roy de Lead Sales Egineer voor Northern Europe bij Aerohive Networks, een vooraanstaand bedrijf in “controller less Wi-Fi”, waar hij werkt aan een aantal van de grootste projecten van het bedrijf.

Jeroen Hagen

Jeroen Hagen

Sales Director Channel
Dell EMC

Sessie 1d: Channel Partner Update

Bio volgt

Louise Koch

Louise Koch

Corporate Sustainability Lead EMEA
Dell EMC

Sessie 4b: Digital Innovation Transforming Sustainability for People and Planet (Engelstalige sessie)

Louise’s work is driven by a passion to build a better world through business. In Dell EMC she is working closely with colleagues, customers and partners to share and develop Dell’s corporate sustainability program and drive sustainability in business development. Prior to joining Dell, Louise was Head of CSR for the Confederation of Danish Enterprise, where she also served as a board member of the Danish Ethical Trade initiative and a national expert in the ICC Commission on CSR and Anti-corruption. Louise holds a master degree in Anthropology and Innovation from the University of Copenhagen.

Richard Mazer

Richard Mazer

EMEA Sales Director - Data Security Solutions
Dell EMC

Sessie 5c: Secure Your Digital Future

Richard Mazer leidt de EMEA Security Sales teams. Security Solutions omvatten encryption, anti-malware, geavanceerde threat-protection, beveiligde authenticatie, container solutions voor mobiele telefoons en meer. Hij werkt nauw samen met zowel een professioneel team als ook experts verspreid over Dell om Dell’s strategie betreft deze solutions te definiëren en leveren.

Mark Meerbeek

Mark Meerbeek

Product Marketing Manager Skype for Business
Microsoft

Sessie 3b: Microsoft - Future of Work

Mark Meerbeek is sinds zijn studie vanuit diverse rollen en organisaties bezig met innovatieve samenwerkingsvormen: van virtuele teams tot het nieuwe werken tot de toekomst van werk. Hij is daarnaast auteur van diverse boeken en artikelen over innovatief samenwerken.

Michiel Knoppert

Michiel Knoppert

Dell Advanced User Experience
Dell EMC

Mini theater 1 - SmartDesk Live Demo

Michiel Knoppert heeft bijna 20 jaar ervaring als ontwerper, waarvan de laatste 11 jaar in high tech. 6 jaar geleden begon hij bij Dell om de front-end competentie van Dell’s Experience Design group te versterken. Hij runt een satelliet studio in Amsterdam, vanwaar hij zich focust op het in beeld brengen van de toekomst van computing, nieuwe technologische mogelijkheden ontwikkelt en nieuwe product categorieën ontwerpt.

Anthony Sayers

Anthony Sayers

Internet of Things & Embedded Strategic Alliances EMEA lead at Dell EMC OEM & IOT Solutions
Dell EMC

Mini Theater 2: Internet of Things

Anthony Sayers is in 2008 bij Dell EMC gegaan, als een leidende technologist met ruim 25 jaar ervaring in de industrie. Met ervaring in een scala aan senior rollen waarin de focus op end user computing ligt, is Anthony nu een Strategist en Business Devoloper voor de ‘Internet of Things’ bij Dell EMC OEM & IOT Solutions. Hij is verantwoordelijk voor het design van Dell’s business en strategische partner strategy voor de commerciële IoT markt binnen EMEA. In zijn dagelijkse werk heeft Anthony meetings met strategische partners, klanten en experts uit de industrie. Daarbij vertegenwoordigt Anthony geregeld Dell EMC op zowel forums, als ook dat hij spreekt en schrijft over de toekomst van emerging technologies. Zijn persoonlijke passies zijn technologie, reizen, hardlopen, tennis, koffie en kletsen.

Boyko Garkov

Boyko Garkov

Technical Account Manager/Service Delivery Manager
Dell EMC

Mini Theater 2: Dell SupportAssist Demo: Get Ahead of Issues!

Boyko Garkov is een IT Service Management professional, met ruim 15 jaar ervaring in de IT branche. Sinds 2013 is hij bij Dell EMC werkzaam als sr. Technical Account Manager. Zijn meest recente werkzaamheden richten zich op Service Delivery Management activiteiten met accent op Digital Support Solutions, Management Tools, Project- en Service Management van de door de klanten gekozen IT Infrastructure, Data Center en Cloud totaal-oplossingen.

Arthur Brand

Arthur Brand

Spreker, schrijver, onderzoeker en journalist

Closing Keynote: De relatie tussen terrorisme en kunstsmokkel

Arthur Brand is geboren en getogen in Deventer. Op jonge leeftijd raakt hij geïnteresseerd in kunst en geschiedenis. Na een studie Spaans en geschiedenis, waarvoor hij onder meer in Spanje en Argentinië woonde, specialiseert Arthur Brand zich in de kunst- en antiquiteitenhandel. Hij ontdekt dat die handel een schaduwzijde kent: scrupuleuze handelaren, vervalsers, dieven, de maffia en zelfs terroristen verdienen er hun geld mee. Hij raakt betrokken bij zaken die wereldwijd het nieuws halen, zoals het Evangelie van Judas, het valse Olmeken-hoofd, de Leonardo Patterson zaak, Hitlers paarden en vele andere. De totale waarde van mede door Brand opgeloste zaken wordt geschat op meer dan 100 miljoen euro.

Why Attend?

Image Samenwerken En Verbinden

Samenwerken en verbinden

Dit is uw eerste kans om de top van Dell EMC te ontmoeten. Zowel onze locale als internationale toppers verwachten wij op ons eerste Dell EMC evenement. Wij verbinden u met mensen uit uw eigen industrie, alsmede met mensen uit andere branches. Dit alles vindt plaats in Den Haag; Mooie stad achter de duinen en al binnen 60 minuten te bereiken van het hart van Nederland.
Image Neem Een Kijkje Onder De Motorkap

Neem een kijkje onder de motorkap

Verkrijg inzicht en leer hands-on van de experts van Dell EMC en uw gelijken. Van demo’s tot workshops tot labs, deze intieme sessies geven u de handvaten om de transformatie in uw organisatie door te voeren. Meld u vandaag aan en neem 13 december een kijkje onder de motorkap voor info over cloud, mobility, big data, Internet of Things, security en storage.
Image Verfijn Uw Merk Verbreed Uw Netwerk

Verfijn uw merk, verbreed uw netwerk

Netwerken, netwerken, netwerken – het is een eitje op het Dell EMC forum, en iets wat we faciliteren met een verscheidenheid van mogelijkheden voor een-op-een gesprekken, lounges, tweet ups  en nog veel meer. Ga de connecties aan en help uw business groeien!

Image Personaliseer Uw Ervaring

Personaliseer uw ervaring

Creeer uw eigen agenda. Maak een keuze uit meerdere tracks bestaand uit de laatste transformationele technologieen en IT ontdekkingen. Van hands-on demo’s tot persoonlijke break-out sessies, u leert de tricks and trends om een stapje voor te blijven.
Meet our partners, explore the latest technologies and share new ideas.

Dell EMC Forum 2016: Let the Transformation Begin - brings together a range of industry partners and gives them the opportunity to showcase their latest developments and demonstrate solutions.

The event gives you the chance to meet our partners, start new professional relationships and explore the technologies that can transform your enterprise, all in one place. 

Prepare to be enthused, informed and entertained!


Platinum Partners

Intel

Intel

Experience a better way to work

Today’s intensely competitive business climate is creating an unprecedented opportunity for companies to transform how they work. A range of new experiences is now possible as the workplace is reinvented for a new era. Using the right tool for the right job, businesses can now cut the wires and achieve levels of efficiency, productivity, and collaboration never before possible. How exactly are forward-thinking organizations changing the way they work to drive innovation with velocity? What are the new methods and approaches they’re embracing?

For more information:
http://www.intel.com/content/www/us/en/enterprise-security/a-better-way-to-work.html

Windows 10 Pro

Windows 10 Pro

Microsoft

Windows 10. Make the most of your 24 hours. With new and improved features,Windows 10 delivers continuous, customer-driven innovation to help you achieve more. Windows 10 empowers people of action to do great things.

For more information:
http://www.microsoft.com/

Microsoft - Windows Server

Microsoft - Windows Server

Windows Server 2012 R2 brings our experience delivering global-scale cloud services into your infrastructure with features and enhancements in virtualization, management, storage, networking, virtual desktop infrastructure, access and information protection, and the web and application platform.

For more information:
http://www.microsoft.com/

Gold Partners

Nexenta

Nexenta

For more information:
https://nexenta.com/

SanDisk

SanDisk

For more information:
https://www.sandisk.com/

vmware

vmware

For more information:
http://www.vmware.com/

Silver Partners

C2G

C2G

For more information:
http://www.c2g.com

ERGOTRON

ERGOTRON

For more information:
http://www.ergotron.com/

Mellanox Technologies

Mellanox Technologies

For more information:
https://www.mellanox.com/

Marius-Holmsen.jpgProgramvaredefinert nettverk og sikkerhet med VMware NSX

Speaker: Marius Holmsen | System Engineer NSX | VMware
Løft ditt nettverk til nye høyder med software-defined networking & security bygget på VMware NSX. Du får sømløs kobling mellom datarom og ut i skyen, og du kan provisjonere, endre, flytte og automatisere uavhengig av maskinvare.

Mini Theaters


Tijd Beschrijving
10:30 - 11:30 Registratie en opening van de Expo 
11:30 - 12:30 Inspiratietheater: Maak kennis met Dell's Pay per Use oplossingen
Sprekers: Edward van der Jagt & Derk Nollet              
Dell Financial Services heeft recentelijk 2 nieuwe oplossingen voor Clients en Enterprise geintroduceerd. Kom luisteren naar hoe Dell kan helpen de kosten te verlagen en te vereenvoudigen en te koppelen aan het gebruik van uw infrastructuur.
Innovatietheater: Connecterra: We don’t need more data
Spreker: Yasir S. Khokar, CEO, Connecterra
12:30 - 13:30 Inspiratietheater: Advanced Threat Prevention Demo
Sprekers: Joris van der Linde & William Jasbec  
In een live demo laten we zien hoe bekende ransomware eenvoudig en snel gemuteerd kan worden. De originele en gemuteerde bestanden worden beide gescand met klassieke antivirus en Dell ATP op basis van machine learning. Vervolgens muteren we 50 op Virustotal gedownloade malware bestanden tot nieuwe, onbekende malware, waarna we deze bestanden op beide machines uitvoeren. Probeer dit niet thuis!
Innovatietheater: Dell EMC Pro Active Tooling Demo: Get Ahead of Issues!
Sprekers: Boyko Garkov, Pim Blom en Jose Rademaekers   
Dell SupportAssist is de eerste geautomatiseerde, proactieve en voorspellende support technologie binnen de industrie. Deze technologie controleert proactief de gezondheid van de hardware en software van een systeem. Deze sessie behoudt een live demonstratie van de tool en voor klanten met een IT-afdeling wordt gedemonstreerd hoe de software centraal gemanaged kan worden met Dell TechDirect. TechDirect biedt self-service support mogelijkheden die ontworpen zijn om case management en parts dispatch processes voor PC, tablet, server, storage en networking devices te streamlinen. Verkrijgbaar via een online portal, een mobile app, en integrated API’s – alle garantielevels kunnen profiteren van deze mogelijkheden. In deze demo wordt het TechDirect online portal gepresenteerd.
13:30 - 14:30 Dell EMC Keynote: Let Your Transformation Begin (Engelstalige sessie)
14:30 - 14:40 Transfer Break
14:40 - 15:10 Inspiratietheater: Workstation Demo
Spreker: Sjoerd van der Lee        
Omschrijving volgt
Innovatietheater: Humanize Big Data
Spreker: Paul Brook      
Laat u inspireren door Dell EMC’s eigen verhaal – hoe wij 35 miljoen dollar konden besparen met het oplossen van onze big data uitdaging. Data is the new currency – invest wisely
15:10 - 15:30 Koffie en netwerken op de Expo
15:30 - 16:00 Inspiratietheater: Nexenta All-Flash Array and InfiniFlash IF150 from SanDisk
Spreker: Rob Bloemendal
Het kunnen toepassen van de laatste technieken met Software Defined Storage. Een korte uitleg hoe de Infiniflash 150 in combinatie met Nexenta voor een betere performance en een lagere TCO zorgt. Het kan zelfs zijn dat deze combinatie een verbeterde relatie met uw klanten kan bewerkstelligen. Hoe? Dat gaan we uitleggen, u bent van harte welkom.
Innovatietheater: The Future of Knowledge Work
Spreker: Michiel Knoppert 
We zitten in een periode van versnelde technologische veranderingen. Kunstmatige intelligentie bots, zelf-rijdende auto’s, robots die emotie begrijpen, allemaal ontwikkelingen die van invloed zijn op de manier waarop we leven en werken. Er zijn duidelijke parallellen met eerdere industriële revoluties waarbij spierkracht vervangen werd door machines. Deze keer gaat het vooral om de vervanging van hersencapaciteit. Gaat cognitieve automatisering saaie werkzaamheden over nemen en ruimte maken voor nieuw, uitdagend en bevredigend werk?
16:00 - 16:10 Transfer Break
16:10 - 16:40 Inspiratietheater: IT Lifecycle Services: Transforming into your Future Ready Business
Spreker: Maurice Vos, Solutions Services Specialist, Dell EMC  
Innovatietheater: Internet of Things
Spreker: Anthony Sayers     
Hoe gaat u het Industrial Internet gebruiken om innovatieve manieren te creeeren voor het voorzien van services, het managen van assets, en het ontwikkelen van nieuwe producten? Ontdek hoe OEM u kan helpen bij het gebruik van data analytics om uw business onderscheidend te maken, uw kostsen te reduceren, uw operations te optimaliseren, uw klanttevredenheid te verbeteren, en uw groei te stimuleren!
16:40 - 16:50 Transfer Break
16:50 - 17:20 Inspiratietheater: Intel: The Vortex of Change
Sprekers: Joachim Thomasberger, Regional Business Manager, Intel
Innovatietheater: Try Likes: Measure your customer feedback all the time
Sprekers: Janneke van den Heuvel & Steven Kroon, Co-founders, Try Likes

17:20 - 18:00 Closing keynote:  De relatie tussen terrorisme en kunstsmokkel  + netwerkborrel
Als kunst- en antiquiteitenkenner weet Arthur Brand als geen ander wat het kan betekenen om van de gebaande paden af te wijken. Brand was recent betrokken bij het opsporen van 24 schilderijen, die tien jaar geleden werden gestolen uit het Westfries Museum in Hoorn. Ze waren in handen gevallen van een Oekraïense militie. Brand sprak in Oekraïne met vertegenwoordigers van de militie die de werken voor 50 miljoen wilde overdragen. Door onder andere een transformatie in opsporingsmethodes en daarbij nieuwe technieken te omarmen heeft hij deze donkere zijde van de kunsthandel op zijn grondvesten doen schudden en is een aantal van de schilderijen weer terug in het WestFries museum. Luister naar de verfrissende kijk van Arthur Brand op de hedendaags kunstroof, een presentatie waarbij u van begin tot einde op het puntje van uw stoel zult zitten.
Spreker: Arthur Brand


Healthcare Track Agenda


Tijd Beschrijving
10:30 - 11:30 Registratie en opening van de Expo
11:30 - 12:00 Sessie 1a - Introduction to Unity
De nieuwe Dell EMC Unity product lijn vormt de standaard voor midrange storage met een krachtige combinatie van eenvoud, modern design, betaalbare prijs en flexibele deployment. Perfect voor de IT professionals met beperkte middelen in grote of kleinere bedrijven. Klanten gaan Unity fantastisch vinden voor hun midrange deployment, ROBO en kosten-gevoelige workload
Spreker: Ruud Mulder
Sessie 1b - Buy vs. Build: Converged Platforms are the New End Game
Hoe kunnen klanten die willen overstappen van een ‘buy’ naar een 'build' model nog steeds profiteren van flexibiliteit in hun infrastructuur? Welke impact hebben het software defined data center en de cloud native applicaties op de mogelijkheid om uw business te innoveren, en unieke en nieuwe mogelijkheden binnen uw specifieke markt te bieden? Wat is hyper-converged en is het besmettelijk? U heeft de vragen - Dell EMC heeft de antwoorden!
Spreker: Guido Barendse
Sessie 1c - Improve productivity with modernized PCs and Windows 10
Helpt de modernisering van uw technologie echt met het verbeteren van uw efficiency en het beter reageren op klanten en kansen? Absoluut – zeker wanneer het u nieuwe manieren van werken biedt en uw bestaande IT infrastructuur benut. Uw werknemers in staat stellen om met een verbeterde set van tools uw kosten te drukken en tegelijkertijd security risico’s te verminderen. Nieuwe notebooks hebben een vier keer langere batterijtijd en 200% meer geheugen dan systemen die vijf jaar oud zijn – wat meer uptime en meer productiviteit betekent. Technologieën als Windows 10 helpen werknemers sneller, slimmer en met minder onderhoud van overal vandaan te werken.. Alle zaken die nodig zijn om flexibel te blijven en uw business toegankelijk te houden. Leer waarom het moderniseren van uw PC’s de logische keuze is voor uw business en leer de beste manieren om een naadloze migratie naar Windows 10 te doen met de hulp van de Dell EMC experts.
Spreker: Wilco Zwerus
Sessie 1d - Channel Partner Update
In deze sessie, die exclusief voor onze Channel Partners is, geven we een update van onze channel strategie en onze partner programma’s.
Spreker: Jeroen Hagen
Sessie 1e - Future Proof Security in your Software Defined Datacenter
Vertragen uw Network & Security vaak de deployment van nieuwe services? Dit ligt vanaf nu in het verleden, want Network Virtualization revolutioneert de snelheid en eenvoud waarmee u uw netwerk infrastructuur kunt inzetten en beveiligen. Door automation en virtualization kunnen nieuwe netwerken en security policies nu volledig automatisch op elke gewenste locatie binnen uw infrastructuur worden ingezet. Deze sessie behandelt het concept van Micro-Segmentation door het gebruik van een Distributed (Software Defined) Firewall om een Zero-Trust omgeving te bouwen die automatisch configureert en zich aanpast aan de behoeftes van de business. Daarnaast lichten we een tipje van de sluier op betrefende de toekomst van volledige encryptie van de netwerk data tussen alle gevirtualiseerde workloads zónder complexiteit.
Spreker: Jeremy van Doorn (VMWare)
Expo Tour 1 - Laat u meenemen over de Expo door onze Tour Guides en laat u inspireren!
12:00 - 13:30 Lunch en netwerken op de Expo
13:30 - 14:30 Dell EMC Keynote: Let Your Transformation Begin (Engelstalige sessie)  
De volgende industriële revolutie is gearriveerd en businesses maken, door het adopteren van nieuwe technologieën, snelle transformaties door die hen digitaal maken. Iedere persoon en iedere organisatie heeft nu sneller toegang tot innovatieve goederen en services en dezelfde verwachtingen hebben ze nu ook van u. Leer hoe hele industrieën ontwricht worden, welke technologieën de toekomst aan de mensheid te bieden heeft en waarom ook u deze transformatie moet laten beginnen.
Spreker: Claire Vyvyan, Vice President, Enterprise Solutions, Dell EMEA
14:30 - 14:40 Transfer Break
14:40 - 15:40 Healthcare track: Emerging Technologies for Healthcare
Digitale transformatie binnen de gezondheidszorg en het fundamenteel wetenschappelijk onderzoek maakt deel uit van de voortschrijdende verbeteringen op het gebied van patiëntenzorg, medicatie-op-maat en diagnostiek. Innovatie en agile methodieken bepalen de nieuwe inrichting van haar platformen en processen van de gezondheidszorg. Dell EMC speelt in diverse dimensies van het ecosysteem van de gezondheidszorg een leidende rol op het gebied van datamanagement, data-analyse, data platforminrichting en applicatieontwikkeling. Kenny Pool, Advisory Systems Engineer bij Dell EMC en Emma Bruns, MD PHD bij het AMC en schrijver (o.a. bij het NRC) presenteren hun visie op de digitale transformatie binnen de gezondheidszorg aan de hand van succesvolle praktijkvoorbeelden en voorbeelden van referentie-architecturen.
Spreker: Kenny Pool en Emma Bruns 
15:40 - 15:55 Koffie en netwerken in de zaal
15:55 - 16:40 Healthcare track: Isolated Recovery en Data Protection Advisor
De gezondheidszorg staat onder druk om steeds meer met minder te doen. Voor de IT-infrastructuur, het kloppend hart van de informatievoorziening en –bewaking, is het een uitdaging om deze informatie te beveiligen op zo’n manier dat het nog wel werkbaar blijft. Tegelijkertijd wil men inzicht in hoe men beveiligd is, hoe effectief er gewerkt wordt en waar de ‘gaten’ zitten. In deze sessie vertelt Sven Haers, Systems Engineer bij Dell EMC, wat u kunt doen om uw data te beschermen tegen kwade opzet, de informatiebeveiliging door te lichten op effectiviteit en hoe potentiële problemen kunnen worden opgespoord voordat dataverlies plaatsvindt.
Spreker: Sven Haers
16:40 - 17:20 Healthcare track: AMC / VU medisch centrum - Vendor Neutral Archive
Vandaag de dag overwegen veel ziekenhuizen de implementatie van een Vendor Neutral Archive (VNA). Maar welke voordelen brengt een VNA in de praktijk met zich mee? In deze sessie zal het AMC / VU medisch centrum nader ingaan op de voordelen die zij ervaren door de inzet van VNA.
Spreker: Walter de Haan, project manager EVA service centrum AMC/VUMC
17:20 - 18:00 Closing keynote:  De relatie tussen terrorisme en kunstsmokkel  + netwerkborrel
Als kunst- en antiquiteitenkenner weet Arthur Brand als geen ander wat het kan betekenen om van de gebaande paden af te wijken. Brand was recent betrokken bij het opsporen van 24 schilderijen, die tien jaar geleden werden gestolen uit het Westfries Museum in Hoorn. Ze waren in handen gevallen van een Oekraïense militie. Brand sprak in Oekraïne met vertegenwoordigers van de militie die de werken voor 50 miljoen wilde overdragen. Door onder andere een transformatie in opsporingsmethodes en daarbij nieuwe technieken te omarmen heeft hij deze donkere zijde van de kunsthandel op zijn grondvesten doen schudden en is een aantal van de schilderijen weer terug in het WestFries museum. Luister naar de verfrissende kijk van Arthur Brand op de hedendaags kunstroof, een presentatie waarbij u van begin tot einde op het puntje van uw stoel zult zitten.
Spreker: Arthur BrandRelated Events